Elke Dierenarts ArnhemELKE DIERENARTSElke acties

Elke Dierenarts Arnhem

''Wij vinden goede zorg voor de dieren erg belangrijk. Elke dag staan wij klaar voor eigenaren en hun huisdier, wij doen dit met alle liefde en plezier.''

Lees meer

ELKE DIERENARTS

Bij Elke dierenarts Arnhem kunt u terecht voor alle veel voorkomende eerstelijns diergeneeskundige handelingen zoals: castraties en sterilisaties , drachtecho’s, huidproblemen, gebitsbehandelingen, vaccinaties, chippen, reisdocumenten, gedragsproblemen etc.

Lees meer

Elke acties

Wij hebben elke maand nieuwe acties voor u! Bekijk hier onze actiepagina.

Lees meer

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Elke dierenarts Arnhem is sinds 2007 gevestigd in Jumper XXL te Arnhem (voorheen Terberg). Doordat wij als dierenartspraktijk gevestigd zijn in een dierenspeciaalzaak hopen wij beter aan al uw wensen te voldoen.

De samenwerking met de dierenspeciaalzaak komt daarnaast terug in ons gezamenlijke spaarsysteem. Bij Elke dierenarts Arnhem kunt u terecht voor alle veel voorkomende eerstelijns diergeneeskundige handelingen zoals: castraties en sterilisaties , drachtecho’s, huidproblemen, gebitsbehandelingen, vaccinaties, chippen, reisdocumenten, gedragsproblemen etc.

Om u optimaal van dienst te zijn werken we bij Elke dierenarts Arnhem op afspraak. Dit scheelt voor de dieren meestal ook een hoop stress.

P. Calandweg 14
6827 BK Arnhem
E-mail: [email protected]
Telefoon: 026 – 362 89 62

Veelgestelde vragen
Lees hier de veelgestelde vragen als; waar moet ik heen bij spoed buiten jullie openingstijden? Kan ik zonder afspraak bij jullie terecht of hebben jullie een inloopspreekuur? Moet ik altijd een consult betalen? En wat houdt een consult in? Kan ik achteraf betalen of kan het op rekening? Kan ik zonder recept medicijnen krijgen? Waar is mijn huisdier geregistreerd met zijn chipnummer? etc.

TEAM

Kim - Dierenarts

''Mijn naam is Kim en ik ben in 2007 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als dierenartsassistente in een gezelschapsdieren praktijk in Zeist en werkte daarnaast op een manege. Als kind hadden wij ook altijd dieren in huis. Eigenlijk was ik dus altijd al met het verzorgen van dieren bezig. Meteen na mijn afstuderen ben ik in 2007 gaan werken bij Elke dierenarts Arnhem en ik ben hier nog steeds met veel plezier werkzaam.

Zelf heb ik op dit moment 3 Heilige Birmanen: Freddie, Kaylee en Amy en een hond Sem. Mijn interesses binnen de diergeneeskunde zijn met name de interne geneeskunde, dermatologie en konijnen gebitten.''

Gabriëlle - Dierenarts

''Ik ben Gabriëlle, in 2009 ben ik aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht afgestudeerd. Daarna ben ik in verschillende soorten praktijken en bij een farmaceutisch bedrijf werkzaam geweest. Sinds 2012 heb als dierenarts mijn plek gevonden bij Elke Dierenarts Arnhem. Wat mij aanspreekt in deze praktijk is de laagdrempeligheid en de variatie in diersoorten.

Mijn interesse binnen de diergeneeskunde ligt voornamelijk bij de chirurgie en de konijnen en knaagdieren. Beide zijn leuke uitdagingen. Daarnaast vind ik het leuk om samen met de eigenaar tot een goede oplossing te komen zodat we de dieren de optimale behandeling kunnen geven. Zelf heb ik thuis een ondeugend hondje, twee pittige konijnen en twee knuffelige cavia’s.''

Carlien - Dierenarts

''Mijn naam is Carlien en ik ben geboren in Arnhem. Als kind hield ik altijd al erg veel van dieren: door de jaren heen heb ik hamsters, konijnen, een cavia, vissen, een muis en een kat gehad. Ook kwam ik regelmatig met gewonde diertjes thuis of ging ik met de gevonden diertjes naar de dierenarts. Ik heb lang getwijfeld of ik kinderarts of dierenarts wilde worden, maar het is uiteindelijk dus dierenarts geworden. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en daarna heb ik in diverse praktijken door het hele land gewerkt. Uiteindelijk ben ik in mei 2016 bij Elke Dierenarts in Arnhem komen werken, terug in de stad waar ik geboren ben.

Ik werk hier met veel plezier en dat komt vooral door het fijne team van collega’s. Ik doe voornamelijk de afspraken, maar ook wel operaties. Ik vind een goede zorg voor de dieren erg belangrijk, maar wil vooral ook een luisterend oor zijn voor de eigenaren zodat zij met een goed gevoel en goed geholpen met hun huisdier weer naar huis gaan na een bezoek aan onze praktijk.''

Manon- Paraveterinair dierenartsassistente

''Ik ben Manon. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Elke dierenarts Arnhem. In 2017 ben ik bij het Groenhorst Barneveld afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente. Mijn eindstage heb ik afgerond bij Elke dierenarts Arnhem waarna er gelukkig voor mij een mogelijkheid was om te blijven werken als Paraveterinair.

Elke dierenarts Arnhem bied een enorme diversiteit aan zowel patiënten als werkzaamheden. Deze diversiteit en afwisseling is wat ik zo leuk vind aan mijn werk. Ik vind het geweldig om elke dag met ons geweldige team van dierenartsen en paraveterinairen klaar te staan voor eigenaren en hun huisdier.''

Rosan - Paraveterinair dierenartsassistente

''Ik ben Rosan en werk sinds 2010 in de praktijk bij Elke Dierenarts Arnhem. Ik heb zelf 3 honden, een aantal cavia's en kippen. In 2009 ben ik bij het Groenhorstcollege in Barneveld afgestudeerd als Paraveterinair dierenartsassistente.

Mijn interesses en passie liggen in dit werk vooral bij het voorbereiden en assisteren bij de operaties, dieren verzorgen in de opname, vogel afspraken, (zoals bv het behandelen van papegaaien, kippen etc.) Helpen in de spreekkamer met spoedpatiënten vind ik erg leuk en met konijnen en knaagdieren houd ik me ook graag veel bezig. In mijn vrije tijd speel ik fanatiek handbal. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik gek op dieren, vandaar dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Tot ziens op de praktijk!"

Michael - Paraveterinair dierenartsassistent

''Ik ben Michael. Ik ben sinds juli 2014 werkzaam bij Elke Dierenarts Arnhem. In 2011 ben ik als paraveterinair afgestudeerd bij de Helicon opleidingen in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende bedrijven/klinieken stage gelopen, op deze manier heb ik echt een goed beeld gekregen hoe het er in een kliniek aan toegaat.

Voordat ik bij Elke Dierenarts Arnhem kwam werken heb ik als medewerker in een dierenspeciaalzaak gewerkt en ben werkzaam geweest bij een andere dierenkliniek. Bij Elke Dierenarts Arnhem heb ik inmiddels echt mijn plek gevonden binnen een leuk team.

Mijn interesse binnen de diergeneeskunde ligt voornamelijk bij de chirurgie/anesthesie; bijvoorbeeld het assisteren bij operaties, dieren in de gaten houden die aan de beademing liggen en de nazorg natuurlijk, eigenlijk vind ik alles leuk wat met operaties te maken heeft. Daarnaast ben ik binnen de praktijk verantwoordelijk voor het bestellen van vaccinaties, medicatie enz.''

Dayenne - Paraveterinair dierenartsassistente

''Ik ben Dayenne en ben sinds 2008 werkzaam bij Elke dierenarts Arnhem. Mijn interesse binnen de diergeneeskunde ligt het meest bij de tandheelkunde. Hierbij assisteer ik heel graag en voer ook gebitsreinigingen zelf uit. Hiervoor volg ik regelmatig een bijscholingscursus. Ik heb het erg naar mijn zin binnen dit team en hoop hier nog lang deel van uit te mogen maken.

Ik heb zelf 2 huisdieren. Een labrador luisterend naar de naam Isa en een kat, Loki.''

Sarah - Dierenartsassistente en voedingsconsulente

''Mijn naam is Sarah en ben vanaf de opening van de praktijk in 2007 werkzaam als dierenartsassistente en voedingsconsulente bij Elke dierenarts Arnhem. Dat wil zeggen dat ik naast de normale werkzaamheden als paraveterinair mij ook bezig houdt met de begeleiding van honden en katten met bijvoorbeeld overgewicht. Wat voor mij het beroep zo leuk maakt is de afwisseling van de verschillende werkzaamheden binnen de praktijk. Geen dag is hetzelfde.''

Annemarie - Dierenartsassistente

''Mijn naam is Annemarie en ik zit al 35 jaar in dit prachtige vak. Sinds mei 2016 ben ik allround inval-assistente bij Elke dierenarts. Het is een fijne, gezellige praktijk met kundige collega’s en ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van dit enthousiaste team. Zelf heb ik thuis 2 honden en 3 katten.''

Paulette - Dierenartsassistente

''Mijn naam is Paulette, samen met Annemarie val ik op regelmatige basis in als assistente bij Elke Dierenarts Arnhem. Ik zit nu zo’n 32 jaar in het vak. De afwisseling en het contact met dieren en eigenaren houdt dit vak interessant. Binnen de diergeneeskunde liggen mijn interesses voornamelijk bij de tandheelkunde, hierin heb ik verschillende bijscholingscursussen gevolgd.

Gebitscontroles en het uitvoeren van gebitsbehandelingen vind ik dan ook een van de leukste aspecten van het werk. Thuis heb ik een merel Sjakie die regelmatig een bezoekje komt brengen en zorg ik voor alle zielige dieren in de buurt.''