ELKE DIERENARTSElke acties

ELKE DIERENARTS

Bij Elke dierenarts Arnhem kunt u terecht voor alle veel voorkomende eerstelijns diergeneeskundige handelingen zoals: castraties en sterilisaties , drachtecho’s, huidproblemen, gebitsbehandelingen, vaccinaties, chippen, reisdocumenten, gedragsproblemen etc.

Lees meer

Elke acties

Wij hebben elke maand nieuwe acties voor u! Bekijk hier onze actiepagina.

Lees meer

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Elke dierenarts Arnhem is sinds 2007 gevestigd in Jumper XXL te Arnhem (voorheen Terberg). Doordat wij als dierenartspraktijk gevestigd zijn in een dierenspeciaalzaak hopen wij beter aan al uw wensen te voldoen.

De samenwerking met de dierenspeciaalzaak komt daarnaast terug in ons gezamenlijke spaarsysteem. Bij Elke dierenarts Arnhem kunt u terecht voor alle veel voorkomende eerstelijns diergeneeskundige handelingen zoals: castraties en sterilisaties , drachtecho’s, huidproblemen, gebitsbehandelingen, vaccinaties, chippen, reisdocumenten, etc.

Om u optimaal van dienst te zijn werken we bij Elke dierenarts Arnhem op afspraak. Dit scheelt voor de dieren meestal ook een hoop stress.

P. Calandweg 14
6827 BK Arnhem
E-mail: arnhem@elkedierenarts.nl
Telefoon: 026 – 362 89 62

Veelgestelde vragen
Lees hier de veelgestelde vragen als; waar moet ik heen bij spoed buiten jullie openingstijden? Kan ik zonder afspraak bij jullie terecht of hebben jullie een inloopspreekuur? Moet ik altijd een consult betalen? En wat houdt een consult in? Kan ik achteraf betalen of kan het op rekening? Kan ik zonder recept medicijnen krijgen? Waar is mijn huisdier geregistreerd met zijn chipnummer? etc.

TEAM

Kim - Dierenarts

''Mijn naam is Kim en ik ben in 2007 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als dierenartsassistente in een gezelschapsdieren praktijk in Zeist en werkte daarnaast op een manege. Als kind hadden wij ook altijd dieren in huis. Eigenlijk was ik dus altijd al met het verzorgen van dieren bezig. Meteen na mijn afstuderen ben ik in 2007 gaan werken bij Elke dierenarts Arnhem en ik ben hier nog steeds met veel plezier werkzaam.

Zelf heb ik op dit moment 3 Heilige Birmanen: Freddie, Kaylee en Amy en een hond Sem. Mijn interesses binnen de diergeneeskunde zijn met name de interne geneeskunde, dermatologie en konijnen gebitten.''

Gabriëlle - Dierenarts

''Ik ben Gabriëlle, in 2009 ben ik aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht afgestudeerd. Daarna ben ik in verschillende soorten praktijken en bij een farmaceutisch bedrijf werkzaam geweest. Sinds 2012 heb als dierenarts mijn plek gevonden bij Elke Dierenarts Arnhem. Wat mij aanspreekt in deze praktijk is de laagdrempeligheid en de variatie in diersoorten.

Mijn interesse binnen de diergeneeskunde ligt voornamelijk bij de chirurgie en de konijnen en knaagdieren. Beide zijn leuke uitdagingen. Daarnaast vind ik het leuk om samen met de eigenaar tot een goede oplossing te komen zodat we de dieren de optimale behandeling kunnen geven. Zelf heb ik thuis een ondeugend hondje, twee pittige konijnen en twee knuffelige cavia’s.''

Lisette - Dierenarts

''Mijn naam is Lisette. Graag stel ik mijzelf voor als de nieuwe Elke en Jumper dierenarts. Met veel liefde zet ik mij in voor de gezondheid van uw dier. Naast mijn werk bij Elke dierenarts zal ik bij diverse Jumper filialen aanwezig zijn voor uw vragen en voor het vaccineren of chippen van uw huisdier. Ik ben in 2017 afgestudeerd in Utrecht en woon samen met mijn vriend en onze 2 katten. Het zal ook niet lang duren voordat we verliefd worden op een lieve hond! Ik kijk er naar uit om kennis te maken met u en uw dier!.''

Nina - Dierenarts

''Mijn naam is Nina Brethouwer en sinds april 2018 hebben jullie mij al kunnen zien als dierenarts bij Elke Dierenartsen Arnhem. Ik ben in 2014 afgestudeerd als dierenarts van de universiteit van Gent. Daarna heb ik 3 jaar in Duitsland gewerkt in een praktijk voor paarden en gezelschapsdieren. Omdat mijn vriend in Nederland werkt wou ik graag weer terug naar Nederland. Samen wonen wij nu in Renswoude met onze kippen en hopelijk binnenkort nog meer huisdieren. In Nederland ben ik gestart met een zwangerschapsvervanging in een praktijk in Bennekom. Na deze vervanging kon ik aan de slag bij Elke Dierenartsen. Het bevalt mij hier goed en ik ben van plan om voorlopig nog even te blijven. Graag zie ik u binnenkort in een van onze spreekkamers!''

Rosan - Paraveterinair dierenartsassistente

''Ik ben Rosan en werk sinds 2010 in de praktijk bij Elke Dierenarts Arnhem. Ik heb zelf 3 honden, een aantal cavia's en kippen. In 2009 ben ik bij het Groenhorstcollege in Barneveld afgestudeerd als Paraveterinair dierenartsassistente.

Mijn interesses en passie liggen in dit werk vooral bij het voorbereiden en assisteren bij de operaties, dieren verzorgen in de opname, vogel afspraken, (zoals bv het behandelen van papegaaien, kippen etc.) Helpen in de spreekkamer met spoedpatiënten vind ik erg leuk en met konijnen en knaagdieren houd ik me ook graag veel bezig. In mijn vrije tijd speel ik fanatiek handbal. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik gek op dieren, vandaar dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Tot ziens op de praktijk!"

Michael - Paraveterinair dierenartsassistent

''Ik ben Michael. Ik ben sinds juli 2014 werkzaam bij Elke Dierenarts Arnhem. In 2011 ben ik als paraveterinair afgestudeerd bij de Helicon opleidingen in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende bedrijven/klinieken stage gelopen, op deze manier heb ik echt een goed beeld gekregen hoe het er in een kliniek aan toegaat.

Voordat ik bij Elke Dierenarts Arnhem kwam werken heb ik als medewerker in een dierenspeciaalzaak gewerkt en ben werkzaam geweest bij een andere dierenkliniek. Bij Elke Dierenarts Arnhem heb ik inmiddels echt mijn plek gevonden binnen een leuk team.

Mijn interesse binnen de diergeneeskunde ligt voornamelijk bij de chirurgie/anesthesie; bijvoorbeeld het assisteren bij operaties, dieren in de gaten houden die aan de beademing liggen en de nazorg natuurlijk, eigenlijk vind ik alles leuk wat met operaties te maken heeft. Daarnaast ben ik binnen de praktijk verantwoordelijk voor het bestellen van vaccinaties, medicatie enz.''

Annemarie - Dierenartsassistente

''Mijn naam is Annemarie en ik zit al 35 jaar in dit prachtige vak. Sinds mei 2016 ben ik allround inval-assistente bij Elke dierenarts. Het is een fijne, gezellige praktijk met kundige collega’s en ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van dit enthousiaste team. Zelf heb ik thuis 2 honden en 3 katten.''

Renate - Paraveterinair dierenartsassistente

''Ik ben Renate, en werk sinds juli 2018 bij Elke Dierenarts Arnhem. In 2017 ben ik afgestudeerd als paraveterinair bij het Groenhorst in Barneveld. Ik zat in dezelfde klas als Manon. Ik heb zelf een hondje gehad en nu heb ik twee brutale cavia’s. Ik ben mijn hele leven al gek op dieren en wou ze altijd helpen. Wat ik leuk vind aan het werk als paraveterinair is dat heel divers is en elke dag er anders uit ziet. Het team van Elke Dierenarts is erg leuk om mee te werken. Ik hoop hier nog veel te leren en ervaring op te doen..''